facebook tracking
Avdelning

Marknadskommunikatör digitala kanaler (sociala medier)

Connect
Hantering och kommunikation i alla kanaler

Vi arbetar med kommunikation i alla dess former och hjälper våra kunder att sköta delar av sin kommunikation bättre och smartare. Givetvis hanterar vi alla tänkbara kommunikationskanaler. Twitter, Facebook, YouTube, Linkedin och chat; antalet olika kanaler bara fortsätter att öka. Vi kommer oftast in som en kommunikationspartner där vi tillsammans med våra kunder optimerar deras behov.


Företag av alla storlekar behöver bevaka och hantera flödet i de sociala nätverken. Hanteringen av alla dessa är inte enkelt och det är här vi kommer in och hjälper våra kunder med professionell strategi och skräddarsydda upplägg. Vi hjälper våra kunder att på ett strukturerat sätt få kontroll över vad och hur man kommunicerar i de olika kanalerna, både till befintliga och potentiella kunder.

Arbetsplats och kultur

Genom att ständigt utvecklas och bli ännu bättre får vi nöjda medarbetare som trivs på jobbet! Du är en social person som gillar miljöer med högt tempo där kundkontakten står i centrum.
Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo för att uppnå dina personliga mål. Du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan för den grupp som du tillhör.

Jobbar du redan på Call4U Contactcenter?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@call4u.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor