facebook tracking
Avdelning

Marknadskommunikatör digitala kanaler (sociala medier)

Connect

Vi arbetar med kommunikation i alla dess former och hjälper våra kunder att sköta delar av sin kommunikation bättre och smartare. Givetvis hanterar vi alla tänkbara kommunikationskanaler. Twitter, Facebook, YouTube, Linkedin och chat; antalet olika kanaler bara fortsätter att öka. Vi kommer oftast in som en kommunikationspartner där vi tillsammans med våra kunder optimerar deras behov.

Företag av alla storlekar behöver bevaka och hantera flödet i de sociala nätverken. Hanteringen av alla dessa är inte enkelt och det är här vi kommer in och hjälper våra kunder med professionell strategi och skräddarsydda upplägg. Vi hjälper våra kunder att på ett strukturerat sätt få kontroll över vad och hur man kommunicerar i de olika kanalerna, både till befintliga och potentiella kunder.

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

Arbetsplats och kultur

Genom att ständigt utvecklas och bli ännu bättre får vi nöjda medarbetare som trivs på jobbet! Du är en social person som gillar miljöer med högt tempo där kundkontakten står i centrum.
Du kan arbeta självständigt i ett högt tempo för att uppnå dina personliga mål. Du är en lagspelare som hjälper till att höja teamkänslan för den grupp som du tillhör.

Varför jobba med oss?

Vi ger våra anställda en möjlighet att växa tillsammans med oss och utvecklas mot nya mål. Vi har många års erfarenhet av denna branschen. På våra arbetsplatser finns det mycket energi vi har högt i tak och vi gör gemensamma aktiviteter på våra olika kontor.

 • Marknadsledande säljutbildning

  När du börjar hos oss får du en grundläggande utbildning inom försäljningsteknik. Därefter stöttar och coachar vår personal dig vidare. Vi erbjuder också våra anställda fortsättnings utbildning inom försäljning, argumentering och förhandling.
  Som anställd hos oss erhåller du en bas av kunskap och erfarenhet inom försäljning/kommunikation som du kommer att ha nytta av i hela ditt liv och då inte bara i ditt yrkesliv utan även privat.

 • Coachning och målstyrning

  Våra kunniga och specialutbildade coacher hjälper och stöttar dig till att nå din maximala potential tillsammans med oss. Regelbunden coachning och utbildning är nycklar till din och vår framgång.

 • Flexibilitet

  Vi har kollegor som jobbar på olika tider i olika perioder så vad det gäller arbetstiden har vi en stor flexibilitet. Vill man prova på att jobba i Spanien finns den möjligheten också eller om du börjar i Spanien finns det även möjligheter att fortsätta i Sverige. Några av våra duktiga och erfarna medarbetare jobbar i vissa lägen även på distans.

 • Trygga villkor

  Vi följer Unionens kollektivavtal - vilket ger våra anställda en fast del och en rörlig del i lön.
  Vi är givetvis medlemmar i branschorganisationen KONTAKTA vilket blir allt vanligare som krav på marknaden. Vi medverkar till att lagar efterföljs, kvaliteten ökar och därmed stärker företagets förtroendekapital och anseende.

Fridhemsvägen 15
372 38 Ronneby Vägbeskrivning jobb.ronneby@call4u.se +46 457-62 81 00 Se sida

Marbella

Avenida Ricardo Soriano 66
29601 Marbella Vägbeskrivning jobb.marbella@call4u.se +34 645 621 415 Se sida

Jobbar du redan på Call4U Contactcenter?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@call4u.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor